Accreditatie behoort tot de mogelijkheden.

Wie in staat is om zijn verantwoordelijkheid te vertalen
in passende zorg voor de ander en
tegelijkertijd in passende zorg voor zichzelf,
groeit als mens en verwerft vrijheid.

Incompany

Contextuele deskundigheidsbevordering binnen uw instelling of bedrijf

Op vraag van uw organisatie wordt samen met onze trainers de contextuele benadering in uw organisatie geïntroduceerd of de reeds aanwezige kennis daarvan verder doorontwikkeld. Ons aanbod wordt steeds afgestemd op de specifieke behoefte van de betreffende organisatie.

Mogelijkheden

Een compacte contextuele introductietraining of een langer durende contextuele opleiding, voor de hele  organisatie of specifiek afgestemd op verschillende werkniveaus.

Gerichte ondersteuning in de vorm van contextuele supervisie en – teambegeleiding is ook mogelijk evenals het contextueel begeleiden van workshops die gekoppeld zijn aan specifieke thema’s en problematieken.

Indien er reeds contextueel opgeleide therapeuten deel uitmaken van uw organisatie, bieden wij hen ook de mogelijkheid om een contextuele “train de trainer” begeleiding te krijgen bij het implementeren van het contextuele gedachtegoed binnen uw instelling of bedrijf.

Wij maken samen met u een passend programma voor de contextuele deskundigheidsbevordering in uw organisatie en afhankelijk van de omvang van de vragen en de groepsgrootte maken we een offerte voor u.

U kunt ten alle tijden hiervoor contact met ons opnemen: info@nagyacademie.nl